Uitvaartcentrum Budel/Cranendonck - Van der Stappen uitvaartverzorging 


De gemeente Cranendonck in Noord-Brabant bestaat uit de plaatsen Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Maarheeze, Soerendonk en Gastel. In de kern van deze plaatsen, bij de ingang van de algemene begraafplaats aan de Grootschoterweg, ligt het uitvaartcentrum van, Van der Stappen uitvaartverzorging.

De uitvaartverzorger in de gemeente Cranendonck is Martin van Horst, samen met een team verzorgt hij de uitvaart, begrafenis of crematie. Het Uitvaartcentrum in Budel/Cranendonck is uitgerust met twee rouwkamers en een sfeervolle ontmoetingsruimte waar de nabestaanden en gasten koffie, thee en fris aangeboden krijgt van onze gastvrouw. Vanuit de ontmoetingsruimte kijkt u uit op een mooie groene omgeving met als blikvanger de prachtige molen Janzona.

Mocht u ervoor kiezen om de uitvaart, begrafenis of crematie te laten verzorgen door Van der Stappen uitvaartverzorging dan kiest u voor een professionele partij. Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met u een gepast afscheid kunnen verzorgen. Uw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor een onvergetelijk afscheid, waarin iedereen uw dierbare zal herkennen.

Uitvaartcentrum Budel

Uitvaartcentrum Budel Cranendonck Uitvaartcentrum Budel Cranendonck

Twee sfeervolle rouwkamers

Het uitvaartcentrum in Budel is voorzien van twee rouwkamers, waarvan één opbaarkamer gebruikt wordt als 24-uurskamer. De andere rouwkamer blijft beschikbaar voor rouwbezoeken op afspraak. Het is mogelijk om het rouwbezoek intiem te houden of een groter bezoek uit te nodigen voor een persoonlijk afscheid.

Uitvaart, begrafenis of crematie

de 24-uurs kamer 'huurt u' vanaf het moment van opbaren tot het moment van de uitvaart, begrafenis of crematie. U krijgt een sleutel waarmee u dag en nacht uw overleden dierbare kunt bezoeken, zodat u op uw eigen tijd en tempo afscheid kunt nemen. Het is mogelijk om spulletjes mee te nemen om de kamer te personaliseren en uw eigen muziek af te spelen. U kunt naar behoefte gebruik maken van koffie en thee.

Persoonlijke uitvaartzorg

Van der Stappen Uitvaartverzorging biedt persoonlijke uitvaartzorg aan met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid. De kosten die gehanteerd worden zijn vergelijkbaar met uitvaartcentra in de regio. Wij nemen alle soorten uitvaartverzekeringen aan en particuliere uitvaarten worden ook door ons verzorgd.Ons team

Martin Horst

Uitvaartverzorger

“Ik probeer rust te brengen en daardoor mensen te helpen hun eigen keuzes te maken.”                 

Dyonne Cortenbach

Gastvrouw

“Ik zorg graag voor de nabestaanden, zodat ze in ieder geval daar even niet aan hoeven te denken.”

Rinus Paeshuijse

Rouwauto Chauffeur

“Ik vind het prachtig om in mijn werk als chauffeur ook iets te kunnen betekenen voor de mensen.”

Martin horst uitvaartverzorger budel begrafenisondernemer budel begrafenisondernemer budel


Condoleanceregister

Opzoek naar overlijdensberichten uit omgeving Cranendonck? Klik hier voor het condoleanceregister van Van der Stappen uitvaartverzorging.

Uitvaartlocaties

Begraafplaats

         Crematorium


Algemene begraafplaats
Klein Schoterstraat 2A 
6023 RG Cranendonck

                 

              Crematorium Weerterland 
              Ringselvenweg 2
              6002 SW Weert

Parochiekerkhoven H. Jozef

Hoofdstraat 201
6024 AB Budel-Dorplein

              Crematorium Heeze
              Somerenseweg 120
              5591 TN Heeze

Begraafplaats de Vinnen

De Vinnen
Maarheeze

 

RK Begraafplaats St. Gertrudis

Kerkstraat
Maarheeze

 

Parochie H. Cornelius

Kerkstraat 27
6021 CH Budel

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Somerenseweg 116
5591 TN Heeze

Uitvaartdienst

Onze Lieve Vrouw Visitatie (Kerkhof)
Kerkstraat 10
6021 CH Budel

Protestants kerkje Budel

Dr. Ant. Mathijsenstraat 7
Budel

Zaal de Wielerbaan

Maarheezerweg 9
6021 CN Budel

Cultureel Centrum De Smeltkroes

Kijkakkers 1
6026 ER Maarheeze


Kosten uitvaart

Bent u benieuwd naar het financiele plaatje van een uitvaart? Elke uitvaart is anders waardoor het onmogelijk is om er één prijskaartje aan te hangen. Het is wel mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen waar u uw wensen aan kunt geven. Er is een uitvaart voor elk budget mogelijk, indien gewenst is er de ruimte om ook met een beperkt budget een waardig afscheid te organiseren. Klik hier om vrijblijvende informatie op te vragen.Ervaringen

Enkele ervaringen uit Budel:

Geen verbeterpunten

Het was erg fijn om met Martin de uitvaart te regelen, we hebben geen verbeterpunten. We kijken terug op een prachtige uitvaart die we een 10 waard vinden.

Dank voor alles

Jullie uitvaartverzorger is een man van goud, een kanjer! Ontzettend bedankt voor alles wat u voor ons betekend heeft! Een geweldige begeleiding vol passie en ideeën. Tevens dank aan de twee medewerkers die mijn moeder hebben opgebaard thuis. Ze lag er zo mooi bij, precies zoals ze was!
Het was echt fijn om bij haar te zitten en alleen maar naar haar te kijken. Heel erg bedankt dat jullie samen dit mogelijk gemaakt hebben.

Dankbaar voor mooi afscheid en sfeervol herinneringsconcert!

Ik wil jullie graag bedanken voor het mooie en emotionele afscheid van mijn man in mei 2017. Vorige week woonde ik jullie sfeervolle herinneringsconcert bij in de prachtige St. Brigidakerk in Geldrop. Wat was dit samenzijn voor alle nabestaanden waardevol! Ik wil iedereen hartelijk danken die heeft bijgedragen aan het mooie, persoonlijke afscheid van mijn man en aan het onvergetelijke herinneringsconcert. Werkelijk alles was perfect verzorgd. Dank jullie wel!

Bekijk hier alle ervaringen uit Budel


Evenementen Budel

3 november 2018        Allerzielen Allicht      Algemene begraafplaats Budel 19:00 uur

Bekijk hier alle activiteiten van Van der Stappen uitvaartverzorging

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.