Categorieën

“Een vertrouwde omgeving creëren.”

-Judith Beekx

Samen gaan we voor een memorabel afscheid, afscheid nemen kan immers maar een keer. Ik ben er voor u tijdens deze periode, ik vind het belangrijk dat u zich op u gemak voelt bij mij. Ik zal goed naar u luisteren en u ondersteunen waar ik kan, om zo een vertrouwde omgeving te creëren.

Doordat ik bekend ben met de lokale mogelijkheden kan ik u goed adviseren in wensen die misschien afwijken van het standaard. Zo hebben we de Kunstkeuken waar we het leven kunnen vieren, of tegenover de kerk in Valkenswaard naar de Dommelstroom, voor een echte Brabantse koffietafel. Daarnaast kan ik goed organiseren, waardoor alles op het juiste moment gebeurd. Vaak is het gewenst om kinderen te betrekken bij de uitvaart, dit is ook belangrijk voor hun rouwverwerking en meestal hoe de overledene het gewild heeft. Ik ben afgestudeerd als uitvaartbegeleider en heb me gespecialiseerd in rouwverwerking bij kinderen. Ik kan u hierdoor goed adviseren over hoe u kleine kinderen kunt betrekken bij de uitvaart.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de omgeving van Valkenswaard? Ik kom graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. Laten we samen even gaan zitten, ik zal goed naar u luisteren.

uitvaartverzorgster judith Beekx

Plan een vrijblijvend gesprek met uitvaartverzorgster Judith Beekx


Zelf een ervaring insturen?

Naam en woonplaats zijn niet verplicht.
Dank alvast voor je reactie!