Vacature Grafisch Vormgever

Ben jij een creatieveling met ruime ervaring in het gebruik van Adobe CS Design, Illustrator, Photoshop, Acrobat en Premiere? Houd je van een bedrijvige werkomgeving in een gezellig team met strakke deadlines

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

Grafisch Vormgever
(15-24 uur per week)

Organisatieprofiel

Van der Stappen Uitvaartverzorging bestaat inmiddels ruim 90 jaar en heeft vestigingen door Noord-Brabant en Limburg. Vanuit deze vestigingen bieden wij voorlichting, uitvaartzorg en nazorg aan, waarbij de centrale administratie is gevestigd te Geldrop. De totale uitvaart verzorgen we in eigen beheer, onafhankelijk van derden.

We streven naar een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene. De kernwaarden van Van der Stappen Uitvaartverzorging zijn: betrokkenheid, professionaliteit en waarde toevoegend.

Bedrijfscultuur

Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is.’ Van der Stappen Uitvaartverzorging kan nabestaanden als geen ander houvast bieden in de moeilijke dagen na een overlijden. Medewerkers van Van der Stappen Uitvaartverzorging beschikken over een dienstverlenende houding, bieden daarbij een persoonlijke benadering, een luisterend oor en denken mee en begeleiden in het vormgeven van een mooi en persoonlijk afscheid.

Wat ga je doen?

 • Het tekstueel en grafisch opmaken van uitvaart gerelateerd drukwerk zoals rouwbrieven, gedachteniskaartjes, rouwadvertenties en het bewerken van aangeleverde foto’s en afbeeldingen.
 • Met onze uitvaartverzorgers de wensen van de nabestaanden afstemmen en controleren van de aangeleverde teksten op spelling, typefouten, juistheid titulatuur e.d.
 • Het aansturen en bedienen van apparatuur dat drukwerk vervaardigt en afwerkt.
 • Het creëren en opmaken van website content en advertenties (online en offline)
 • Samenstellen van herinneringsfilms met muziek en aangeleverde foto’s.
 • Het registreren van uitvaarten via foto of video en het monteren van deze opnames in een herinneringsfilm.

Hoe kan je werkdag eruit zien?

Aan de start van je werkdag ben je er van bewust dat er deze dag een aantal gedachteniskaartjes om 12.00 uur klaar moeten liggen, naast ander drukwerk wat al op de planning staat. Een gedeelte van het drukwerk is relatief standaard, maar er liggen ook een paar aanvragen met een zeer persoonlijke vormgeving. Hier kun jij je creativiteit in kwijt, je hoopt dat de nabestaanden tevreden zullen zijn met het eindresultaat. Terwijl je aan het werk bent gaat met grote regelmaat de telefoon en komen er diverse mailtjes binnen. Van je collega’s ontvang je diverse verzoeken en alles heeft prioriteit. Samen met je collega’s organiseer en plan je het werk en zorg je ervoor dat alle deadlines worden gehaald. Om 18.00 uur is je werkdag afgelopen, maar helaas is het drukwerk nog niet af. Je blijft samen met je collega’s wat langer en zorgt ervoor dat alles klaar ligt voor de volgende dag.

Wie zoeken wij?

Is onderstaande op jou van toepassing? Dan ben jij voor ons de ideale, nieuwe collega!

 • Woonachtig in de omgeving van Geldrop/Eindhoven.
 • Ervaring met Adobe CS Design, Illustrator, Photoshop, Acrobat en Premiere.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Creativiteit, accuratesse, initiatiefnemer en zelfstandig kunnen werken.
 • Je kunt goed luisteren waardoor de klantwens naar tevredenheid wordt vervuld.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en je kunt je prima aanpassen aan veranderende omstandigheden, taken en verantwoordelijkheden.
 • Je werktempo ligt hoog en je behaalt deadlines.
 • Dienstverlenende en collegiale instelling.
 • Je hebt een flexibele instelling en kunt minimaal 2 keer per maand in het weekend werken.
 • Je hebt ervaring met video en fotografie en het editen hiervan.

Arbeidsvoorwaarden?

•   Een zelfstandige en afwisselende baan.
•   Ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief.
•   Een gedegen interne opleiding.
•   Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
•   Salariëring volgens CAO in schaal 3b voor personeel werkzaam in de uitvaartbranche.

Én, niet te vergeten:

De personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige teamuitjes, waardoor je je collega’s in een andere omgeving kunt leren kennen.

Spreekt dit je aan?

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Stuur je motivatie samen met je CV door naar vacatures@vdstappen.nl of klik op onderstaande link om te solliciteren.

Heb je vragen over deze vacature? Op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je contact opnemen met Sanne Phaf, Manager P&O, tel.nr.: 040-2895654.

Solliciteren
Solliciteren
Vragen over de vacature?

Neem contact op met Sanne Phaf-
manager P&O op maandagochtend, dinsdag,
donderdag of vrijdag.

 040-2895654

Download de CAO
Uitvaartbranche

Download

Sollicitatieprocedure

1 Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie in goede orde hebben ontvangen volgt een telefonische kennismaking met een medewerker van de afdeling P&O.

2 Persoonlijke indruk

Vervolgens ontmoet je een medewerker van de P&O afdeling en de leidinggevende. Daarnaast is het mogelijk om een keer mee te lopen om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden.

3 Arbeidsvoorwaarden

Dan volgt het laatste gesprek waar wij je een contract aanbieden en de arbeidsvoorwaarden besproken kunnen worden!