Activiteiten

Informatieavond ‘Omgaan met verlies en rouw’

Date: 26 september 2019

Time: 19:30 - 21:30

Location: Klein Schoterstraat 2A te Cranendonck

Activiteiten

Van der Stappen uitvaartverzorging organiseert de gratis informatieavond over omgaan met verlies en rouw in Budel.

De bijeenkomst die duurt van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur is kleinschalig van opzet en biedt plaats aan 11 geïnteresseerden. De avond wordt verzorgd door Martin Horst, uitvaartverzorger bij Van der Stappen uitvaartverzorging Cranendonck-Budel en Jeanne van Mierlo, verlies- en rouwtherapeut bij BrightBlue Coaching & Training.

Tijdens de informatieavonden wordt duidelijk dat heel veel gewoon normaal is. Ieders antwoord op verlies ofwel ieders rouwtraject is uniek. Er zijn geen vaste regels voor rouw. Martin Horst geeft in zijn inleiding aan hoe afscheid nemen en rouw met elkaar verbonden zijn. Jeanne van Mierlo vertelt over wat u tegen kunt komen tijdens een rouwproces en hoe u hiermee kunt omgaan. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen, over uitvaart, ‘rouwverweving’ en ook persoonlijke vragen zijn welkom. Daarom is de bijeenkomst kleinschalig van opzet.

Aanmelden

Als u deze avond wilt bezoeken, kunt u zich aanmelden via het contact formulier op de website

Allerzielen Allicht Budel

Date: 2 november 2019

Time: 19:00

Location: Algemene begraafplaats Cranendonck, Groot Schoterweg te Budel

Activiteiten

Samen met Yarden organiseert van der Stappen uitvaartverzorging op zaterdag 2 november wederom Allerzielen Allicht.

Allerzielen is voor veel nabestaanden het moment waarop ze speciale aandacht hebben voor hun dierbare overledenen. Dat uit zich onder meer in de extra aandacht en bezoeken aan graven, het plaatsen van bloemen en het bezoeken van herdenkingsbijeenkomsten. Samen met Yarden vereniging geeft Van der Stappen uitvaartverzorging op zaterdag 2 november een vervolg aan het initiatief dat de voorbije jaren ook georganiseerd werd: Allerzielen Allicht. Een speciaal herdenkingsmoment rondom Allerzielen op de Algemene Begraafplaats in Budel. Toegang is gratis en u hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst.

Neemt een lichtje mee om uw dierbare te herdenken.