Onze dienstverlening voor organisaties en bedrijven

Van der Stappen Uitvaartverzorging is bekend in en rondom Noord-Brabant voor het verzorgen van persoonlijke uitvaarten. Echter is het verzorgen van uitvaarten niet het enige waar wij ons mee bezig houden, onze werkzaamheden zijn zeer divers. Zo delen wij onze kennis graag met diverse partijen die ook regelmatig in aanraking komen met de dood. Wij stellen onze informatie beschikbaar voor allerlei instellingen, organisaties en bedrijven. Zo vervoeren we bijvoorbeeld overledenen in één van onze vele rouwauto's, is het mogelijk dat een overledene opgebaard wordt in een van onze uitvaartcentra en beheren wij verschillende mortuaria. Een voorbeeld van onze samenwerkingen:

  Beheer mortuaria

Wij beheren de mortuaria van Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en Máxima Medisch Centrum in Veldhoven en Eindhoven. 

 Branchevereniging VMG

Van der Stappen is aangesloten bij de branchevereniging VMG (Vereniging van Mortuariumbeheerders in de Gezondheidszorg). 

 GGD en COA

Wij werken ook nauw samen met deze twee instanties en nemen hen de zorgen uit handen na het overlijden van een van hun cliënten of bewoners. 

 Beveiligd politievervoer

Bij niet natuurlijk overlijden neemt de politie de eerste maatregelen. Zoals het vervoer van de overledene naar een mortuarium als de overledene niet kan blijven op de plaats van overlijden. 

 Beheer politiemortuarium

De functie van een politiemortuarium is dat alle overledenen waarbij mogelijk nader forensisch onderzoek naar de doodsoorzaak, het schouwen en de confrontatie nodig is in de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, worden overgebracht naar dit mortuarium. 

 Voorlichting

Wij vinden het belangrijk om mensen zo goed mogelijk voor te lichten. We verzorgen regelmatig kosteloos voorlichtingen en lezingen voor organisaties en particulieren over bijvoorbeeld postmortale zorg, uitvaartwensen en de diverse mogelijkheden rondom afscheid. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

 Sterk en betrokken, zowel particulier als zakelijk

Al deze samenwerkingsverbanden maakt ons een sterke en betrokken partner, die elke uitvaart en alles daaromheen tot in de puntjes verzorgt. Met meer dan 90 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij moeten handelen in elke situatie, zonder daarbij te vergeten dat we met én voor mensen werken. Altijd persoonlijk en met respect dus.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.