Monuta Sol en Van der Stappen uitvaartverzorging samen in één uitvaartcentrum

Monuta Sol en Van der Stappen uitvaartverzorging werken vanaf 1 juli 2019 samen in het uitvaartcentrum aan de Felix Timmermanslaan. Onder een nieuwe neutrale naam, Genneper Afscheidshuis, zijn beide organisaties in het uitvaartcentrum gevestigd. De dienstverlening blijft hetzelfde.

Genneper Afscheidshuis

Op de gevel van het uitvaartcentrum komt de nieuwe naam, Genneper Afscheidshuis te staan. Door de neutrale naamgeving is het Genneper Afscheidshuis nog toegankelijker voor andere uitvaartverzorgers. Beide organisaties zijn vertegenwoordigd met een eigen kantoor en rouwkamers. Verder heeft het pand een aula en ontmoetingsruimte. Het pand biedt een intieme sfeer doordat er nooit meerdere rouwbezoeken tegelijkertijd plaatsvinden. Er zijn plannen in voorbereiding voor een verbouwing. Hierbij zullen een aantal ruimtes groter worden en worden 24-uurskamers gerealiseerd. Ook het interieur zal een restyling ondergaan.

“We waren al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie in Eindhoven. Een locatie waarmee we meer kunnen bieden dan dat we momenteel in ons uitvaartcentrum in het Maximá Medisch Centrum in Eindhoven kunnen bieden. Toen we vernamen dat het uitvaartcentrum te koop stond, zijn we gaan kijken. Het pand heeft veel potentie, het bestaat al decennia en is fantastisch gelegen aan de Genneper parken in één van de mooiste wijken van Eindhoven. Daarom zijn we in gesprek gegaan met Monuta. Uiteindelijk hebben we het uitvaartcentrum gekocht om te kunnen groeien de komende jaren. Door ons gezamenlijk in het uitvaartcentrum te vestigen bundelen we onze krachten,” zegt Michael Thijssens, directeur Van der Stappen Uitvaartverzorging.

“We hebben alle vertrouwen in dit partnerschap. Door samen onder een neutrale naam verder te gaan kunnen we beiden de faciliteiten gebruiken in het pand. We huren nu een rouwkamer en kantoorruimte in het Genneper Afscheidshuis. Zo kan onze dienstverlening in Eindhoven door blijven gaan en hebben onze medewerkers de rust van een bekende omgeving,” zegt Bart van Leeuwen, Manager Uitvaartfaciliteiten Nederland bij Monuta.

Vanaf 1 juli 2019 kunnen uitvaartverzorgers en andere belangstellenden terecht bij Van der Stappen Uitvaartverzorging voor het gebruikmaken van het Genneper Afscheidshuis.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.