Wijnand Stuart RU

Uitvaartverzorger Eindhoven / Veldhoven

"Met een goed gevoel kunnen terugkijken, draagt bij aan het verdere rouwproces."

"Voor de meeste mensen die in hun directe omgeving een overlijden meemaken, gaan de dagen rondom de uitvaart in een 'roes' voorbij. Direct na het overlijden moeten er tal van zaken geregeld worden. In een relatief korte tijd moet uw omgeving in kennis gesteld worden en dient invulling gegeven te worden aan de uitvaart. Voor u het weet is de uitvaart voorbij en kijkt u op een rustiger moment terug op deze hectische periode. Juist om met een goed gevoel terug te kunnen kijken op het afscheid van uw dierbare is het belangrijk dat de uitvaart tot in detail goed geregeld is. De dagen voor en tijdens de uitvaart zijn we een 'team' en bied ik u mogelijkheden aan om de uitvaart op een dusdanige wijze te laten verlopen zoals u en de overledene dat graag wensen. Het op een goede manier afscheid nemen van uw dierbare is van essentieel belang voor het verdere rouwproces. Ik realiseer me dat terdege en zal er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen."

Dankbaar!

Beste Wijnand, ik wil je graag bedanken voor wat je voor mij en mijn vader hebt betekend bij het overlijden van mijn moeder. Je hebt ons de ruimte gegeven verdriet te hebben en je hebt er vooral voor gezorgd dat mijn vader en ik samen dit proces zijn ingegaan. Door dit alles hebben wij op een mooie, fijne en helende manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder. Ik kan je niet vertellen hoe dankbaar ik hier voor ben.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.