• Warme persoonlijkheid

  Nogmaals dank voor al je goede zorgen en aandacht tijdens en met al het regelen op die moeilijke momenten , we hadden het ons niet beter kunnen wensen.
  Je bent echt een hele fijne, betrokken en warme persoonlijkheid!
  We hebben echt aan alles kunnen merken dat je ons graag hebt begeleid en wij zijn ook blij met het goede contact.
  Onze waardering voor jou als persoon en hoe jij alles hebt geregeld vind ik erg belangrijk om je te laten weten.

 • Mooi en waardig afscheid

  Gisteren hebben wij ons mam naar haar laatste rustplaats gebracht onder jullie begeleiding , wat hebben wij een mooi en waardig afscheid gehad, in het bijzonder door Sigrid die ons bij stond en het zorgeteam die ons mam met zo veel respect en waardigheid hebben afgelegd en de  chauffeur die ons mam naar Vijfhuizen heeft gebracht.
  En ook in Vijfhuizen stonden weer geweldige mensen voor ons klaar.
  Wij hebben hier een heel fijn gevoel aan overgehouden  en waarderen dit zeer en maakt de rouwverwerking ook een stukje makkelijker, Nogmaals bedankt.

 • Perfect

  Ik ben niet gewend '10-en' uit de delen, maar de uitvaartverzorging was perfect. Ook zeer tevreden over de rouwbrieven. Complimenten een 10!

 • Zeer tevreden!

  Ik vind het moeilijk 'n cijfer te geven. Ik ben zeer tevreden over uw dienstverlening. Met name uitvaartverzorgster Sigrid was zeer beleefd en deskundig. Ze nam de tijd voor me, ik kon vragen stellen. Ze was representatief, ook de begeleiding tijdens de uitvaart was prima. Bij de keuze van het bloemstuk en de kist heeft ze me de suggestie gedaan de kist te laten spuiten in blauw of donker rood. Ik heb voor blauw gekozen met daarop een wit bloemstuk van 80 cm lang. Het was prachtig en is op de familie en kennissen als zeer apart en chique overgekomen. Ook de muziek die ik gekozen had, was in de geest van de overledene. Al met al over alles zeer tevreden."

 • Dankbaar

  Beste Sigrid,
   Dank voor je lieve kaartje. We hebben toevallig vandaag in Heeze de asbestemming geregeld en een aantal 'urntjes' en sierraadjes uitgezocht. Vanzelfsprekend hebben wij het nog vaak over onze moeder; ook over haar afscheidbijeenkomst en de week die daaraan vooraf ging. We waren - en zijn nog steeds - dankbaar voor je vele suggesties en adviezen én de betrokken wijze waarop je toen alles voor ons tot in de puntjes hebt geregeld. Ik wilde dat, mede namens mijn zus en broers, graag nog even zeggen.

 • Indrukwekkend

  Het is alweer even geleden, dat wij elkaar gezien en gesproken hebben.
  Nogmaals heel erg bedankt voor je lieve en attente zorg rondom het afscheid van ons mam. Ik heb het er nog heel moeilijk mee; ik kan het nog geen plekje geven. Het is ook niet niks om je moeder te verliezen! Maar het komt wel weer; ons mam wil ook dat wij verder met ons leven gaan!
  Heel erg attent van je om aan de dankadvertentie te denken.
  Ik ga voor de versie met de foto. Iedereen kent ons mam, zeker gezien ook de schriftelijke en mondelinge reacties die we kregen. Heel indrukwekkend!

 • Zeer plezierig

  Het hoge cijfer komt ook voort uit de professionele wijze waarop Sigrid Hielkema ons begeleid heeft bij de plechtigheid en de organisatie. Zeer plezierig zonder sturend te zijn.

 • Geweldige steun!

  Door Sigrid's rustige manier van doen had ik er alle vertrouwen in dat het een goed afscheid zou worden. Alles werd op kalme wijze door haar in goede banen geleid, zodat ondanks onze tegenstellingen iedereen zijn/haar aandeel kon inbrengen. Sigrid was echt een geweldige steun!

 • Goede begeleiding

  Ik ben zeer tevreden over de manier waarop alles geregeld werd en de begeleiding die ik mocht ontvangen.
  De 24 uurs kamer waar mijn man verbleef was een erg fijne ruimte hetgeen mij zeker geholpen heeft in mijn rouwverwerking.

 • Heel erg bedankt!

  Heel erg bedankt voor álles wat je voor ons (en mama) hebt gedaan!
  Wij hebben het getroffen met jou!
  Veel liefs van ons allemaal

 • Hartverwarmend!

  Hoewel wij het zaterdagmiddag mondeling al hebben gedaan, willen wij ook graag langs deze weg u hartelijk danken voor de bijzonder attente en competente wijze waarop u de uitvaart van onze tante hebt verzorgd. Ook de manier waarop u onze oom begeleidde, vonden wij hartverwarmend. Wanneer je zonder kinderen als echtpaar bijna 70 jaar met elkaar hebt opgetrokken, is het bijzonder fijn dat na zo'n definitieve breuk alles rustig en attent wordt afgewikkeld. Wij waren daar erg blij mee. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.