Sander Harks RU

Uitvaartverzorger Waalre

"Met rust, aandacht en ruimte naar een passend afscheid"

"Als u een dierbare verliest, kunt u overweldigd zijn door emoties. Het is dan niet altijd even makkelijk om u te concentreren op de vele mogelijkheden die er zijn om op bijzondere wijze afscheid te nemen. Juist die vele, kleine details maken het afscheid van uw verloren geliefde zo persoonlijk. Ik help u daar aandacht aan te besteden. Er is tijd en rust nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Keuzes die zorgen voor een mooi en uniek afscheid. Iets wat van essentieel belang is voor de uiteindelijke verwerking van uw verdriet. Ik vind het een voorrecht om u hierin te mogen begeleiden. Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom help ik u graag uw wensen onder woorden te brengen en zo passende keuzes te maken. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en daarom zal ik er ook alles aan doen om een veilige en vertrouwde situatie te creëren. Samen met mijn collega’s zal ik u en uw naasten 'ontzorgen' door veel praktische zaken uit handen te nemen die bij een uitvaart komen kijken. Daarbij zorg ik ervoor dat de kosten gedurende het hele traject transparant blijven, zodat u op ieder moment weet waar u staat. Ik ben bekend met de lokale mogelijkheden en kan u daarom goed adviseren over alle mogelijkheden bij u in de buurt. Uw geliefde was uniek en daarom verdient hij/zij een afscheid op maat gemaakt. Een afscheid waarvan u tot in lengte van dagen zult zeggen dat u het niet anders gewild zou hebben."

Sander maakte het verschil!

Sander heeft de gave om het proces van een begrafenis te leiden, te begeleiden en te aanschouwen.

Hij loopt soms voor de familie, soms ernaast en soms erachter. Sander heeft stijl, geduld en tact. Aan het einde van het proces voelde het alsof wij hem al maanden kenden. Het afscheid van onze vader is hierdoor erg persoonlijk geworden.

In deze loodzware tijd was hij voor ons een grote steun en toeverlaat om mee samen te werken.

Hij maakte het verschil.
Meer dan dank.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.