• Complimenten!

  Complimenten voor professionaliteit, het was gewoon super de samenwerking met uitvaartverzorger Martin.

 • Geen verbeterpunten

  Het was erg fijn om met Martin de uitvaart te regelen, we hebben geen verbeterpunten. We kijken terug op een prachtige uitvaart die we een 10 waard vinden.

 • Chapeau!

  Veel lof voor uitvaartverzorger Martin. Hij heeft zo goed meegedacht en geholpen, geen woorden voor zijn top samenwerking! Chapeau!

 • Warm gevoel

  Ik had geen betere ondersteuning kunnen krijgen met betrekking tot afwijkende situatie, meedenken, suggesties doen, resp. meevoelend. Ik heb er een goed, warm gevoel aan overgehouden. Kortom deze uitvaartverzorger is een uiterst aimabel en kundig vertegenwoordiger van u.

 • Dank voor alles

  Jullie uitvaartverzorger is een man van goud, een kanjer! Ontzettend bedankt voor alles wat u voor ons betekend heeft! Een geweldige begeleiding vol passie en ideeën. Tevens dank aan de twee medewerkers die mijn moeder hebben opgebaard thuis. Ze lag er zo mooi bij, precies zoals ze was!
  Het was echt fijn om bij haar te zitten en alleen maar naar haar te kijken. Heel erg bedankt dat jullie samen dit mogelijk gemaakt hebben.

 • Onvergetelijk afscheid

  Beste Martin, bijzondere dank van ons allen voor jouw begeleiding van de begrafenis van papa. Mede door jouw initiatief en mooie aanvullingen is het voor ons een onvergetelijk afscheid geworden.

 • Van onschatbare waarde!

  Een woord van dank, persoonlijk voor Martin.

  Je bent voor mij en Kareem een grote steun geweest na het overlijden van ons mam. Meedenken met ons op een integere en respectvolle manier. Heel empatisch; je hebt het voor ons een stukje gemakkelijker gemaakt in deze moeilijke tijd.
  Vooral het respect naar ons mam toe heeft mij zo verschrikkelijk goed gedaan. Het was echt haar afscheid.
  Martin, veel dank voor je hulp. Je was van onschatbare waarde!

 • Dankbaar voor mooi afscheid en sfeervol herinneringsconcert!

  Ik wil jullie graag bedanken voor het mooie en emotionele afscheid van mijn man in mei 2017. Vorige week woonde ik jullie sfeervolle herinneringsconcert bij in de prachtige St. Brigidakerk in Geldrop. Wat was dit samenzijn voor alle nabestaanden waardevol! Ik wil iedereen hartelijk danken die heeft bijgedragen aan het mooie, persoonlijke afscheid van mijn man en aan het onvergetelijke herinneringsconcert. Werkelijk alles was perfect verzorgd. Dank jullie wel!

 • Man van goud!

  Martin is een man van goud en meer dan een tien waard. Dat mag dan ook zeker door iedereen gewaardeerd worden.

 • Een grote steun!!

  Wij willen je bedanken voor hetgeen je voor ons hebt gedaan.

  Je was en bent een grote steun voor ons om het overlijden van onze zoon iets dragelijker te maken.

  Op een meer dan fantastische manier heb jij gezorgd voor de rouwkaart, het gedachteniskaartje en alles wat daar om heen hing.

  Het opbaren, de crematie en alles was heel mooi en respectvol naar onze zoon.

  Nogmaals Martin, heel veel dank en wij hopen dat als wij elkaar weerzien, dit zal zijn onder andere omstandigheden.

 • Oog voor de kleinkinderen!

  Speciaal dank aan uitvaartverzorger Martin voor zijn vriendelijke en geduldige manier van begeleiden met name naar de kleinkinderen, tijdens de uitvaart en op de begraafplaats.

 • Complimenten

  Dank je Martin. Mijn complimenten voor je begeleiding. Op allerlei gebied: Chapeau.
  Ons pap wist het al. "Martin moet het regelen." Je kalme, respectvolle, maar toch nuchtere en daadkrachtige manier van doen past wel bij ons!

 • Geen woorden voor om te zeggen hoe dankbaar we zijn...

  Wij hebben nog steeds niet de woorden om te beschrijven hoe veel jij voor onze kleine familie hebt gedaan. Weet dat wij altijd dankbaar zullen zijn voor je attente en lieve begeleiding bij het overlijden van onze Dada en Man.

  Met heel veel liefs,
  Jasmin en Trinity

 • Zeer tevreden

  Nogmaals Martin, super bedankt voor je goede zorgen. Ben blij dat we voor jouw begeleiding hebben gekozen.
  Wij zijn mede dankzij jouw inzet zeer tevreden over hoe het is verlopen.

 • Fijne begeleiding

  Bedankt voor de fijne begeleiding bij de uitvaart.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.