Gert-Jan Hendrikx RU

Uitvaartverzorger Geldrop-Mierlo

"Gastheer in optima forma"

“Afscheid nemen hoort bij het leven. Afscheid nemen van een dierbare zodat u als nabestaande met een goed gevoel er op terug kunt kijken, is mijn streven. Als uw gastheer tijdens deze ingrijpende en hectische periode neem ik u tal van zorgen uit handen en adviseer u bij het nemen van de juiste beslissingen. Voorheen was een uitvaart een vast gegeven met een strak programma zonder de mogelijkheid om persoonlijke wensen in te brengen. Vandaag de dag is onze maatschappij een samenleving van persoonlijke wensen en dit betekent ook voor de uitvaart van een dierbare dat alle wensen bespreekbaar mogen en moeten zijn. Als gastheer voel ik mij betrokken bij de familie en probeer er te zijn voor u als nabestaande wanneer u dat nodig heeft. Onzichtbaar aanwezig om u en uw naasten de ruimte te geven op een passende wijze afscheid te nemen van uw dierbare overledene is mijn motto."

Dank voor jullie steun!!

Wij waren allemaal zeer tevreden over de manier waarop wij afscheid hebben kunnen nemen van ons vader. Met name de manier waarop Gert-Jan ons geholpen heeft, de verzorging en het gebruik van de 24-uurs kamer hebben ons daar erg bij geholpen.

Compliment aan Johan en Lidewij, voor de manier waarop en het respect waarmee ze ons vader hebben opgebaard. Ook aan Mia, Sandra en Leendert een pluim voor de verzorging!

Ieder afscheid doet pijn, echter de sfeer en de manier waarop dit alles door jullie is ingevuld, inclusief chauffeur Hans, hebben ons gesteund in deze moeilijke tijd!

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.