• Mooi en waardig

  Beste uitvaartverzorgster,
  Via deze weg wil ik je alsnog bedanken, voor een speciale, warme,  verzorgde ceremonie  voor mijn schoonpapa! Wat was het een mooi en waardig afscheid.

 • Veel complimenten

  De gehele begrafenis van moeder is uitstekend verlopen. Wij zijn erg tevreden. We hebben enorm veel complimenten mogen ontvangen over het geheel. Hartelijk dank dat jij ons ondersteund hebt en alles heel snel en foutloos geregeld hebt. Je hebt het fantastisch gedaan met je team!!

 • Hoge kwaliteit

  Gisteren hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze moeder c.q.  schoonmoeder . Hiermede willen we uitdrukking geven aan ons grote gevoel van waardering voor de bijzonder correcte en vriendelijke manier waarop het gehele proces door uw uitvaartverzorgster Anja is verzorgd. Vanaf het eerste gesprek tot en met de begeleiding gisteren was van zeer hoge kwaliteit en getuigde van een zeer goede inleving in onze wensen. U daarvoor oprecht dankende.

 • Echt zoals moeder was

  Beste uitvaartverzorgster,
  Allereerst wil ik je mijn oprechte dank uitspreken over de manier waarop je alles hebt geregeld omtrent de crematie van mij moeder. Uit de weinige steekwoorden die wij je hebben kunnen geven over mijn moeder ben je er geslaagd om de crematie een persoonlijke “touch” te geven. Wat ik hiermee bedoel , is dat jij in staat bent geweest mijn moeder in woorden te omschrijven, zoals ze echt geweest is.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.