Anja Hertroijs RU

Uitvaartverzorgster Valkenswaard

"Ruimte scheppen voor een passend afscheid"

"Onze mogelijkheden om mensen een uitvaart op eigen wijze in te laten vullen, zijn enorm. Voor mij begint het dan ook met heel goed luisteren – vooral ook tussen de regels – naar wat u nu écht wil. De ene familie wil een grootse uitvaart, de andere kiest voor een sober, meer ingetogen afscheid. Traditioneel of juist niets wat gebruikelijk is; het is mijn taak om daarin te volgen, passende mogelijkheden aan te dragen en te inspireren. Om samen met u, stap voor stap een uitvaart te verzorgen die écht bij u en bij de overledene past. Ook wat betreft kosten. Misschien is een zelf geplukt veldboeket wel van veel meer waarde dan kostbare bloemstukken. Na het eerste gesprek heb ik elke dag contact met u. Dat is het voordeel als je in je eigen omgeving werkt; je loopt heel gemakkelijk even binnen. Even kijken hoe het met u gaat, of er nog iets moet worden geregeld en een vertrouwd rustpunt te zijn in deze hectische tijd. Het zijn veelbewogen, emotionele dagen waarin u mag rekenen op mijn persoonlijke betrokkenheid. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op mijn professionaliteit en ruime ervaring. U krijgt alle ruimte om op een voor ú goede manier afscheid te nemen. Ik vind het een enorm voorrecht dat ik op zo’n moment een rol in uw leven mag spelen."

Hoge kwaliteit

Gisteren hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze moeder c.q.  schoonmoeder . Hiermede willen we uitdrukking geven aan ons grote gevoel van waardering voor de bijzonder correcte en vriendelijke manier waarop het gehele proces door uw uitvaartverzorgster Anja is verzorgd. Vanaf het eerste gesprek tot en met de begeleiding gisteren was van zeer hoge kwaliteit en getuigde van een zeer goede inleving in onze wensen. U daarvoor oprecht dankende.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.