Uitvaartwensen

Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons biedt. Het is goed als u daarop voorbereid bent want we krijgen ooit allemaal te maken met een overlijden en afscheid. Om te voorkomen dat uw nabestaanden straks naar uw wensen moeten raden, is het verstandig nu uw uitvaartwensen vast te leggen. Van der Stappen uitvaartverzorging helpt u graag bij het omschrijven van uw uitvaartwensen, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. U kunt aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een begrafenis of crematie. Ook maken we voor u de kosten van uw uitvaartwensen inzichtelijk. U zult merken dat het een goed gevoel geeft wanneer uw uitvaartwensen vastliggen. Het is ook fijn te weten dat uw nabestaanden straks bij het afscheid met zekerheid kunnen vasthouden aan dat wat u lief was.

Download daarom nu alvast ons document 'Mijn uitvaartwensen'. Vindt u het lastig om dit onderwerp ter sprake te brengen bij uw dierbaren? Download dan eens onze tips, misschien kunnen deze u helpen. 

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.