Inspiratie voor de uitvaart

Denkt u dat er na een overlijden te weinig tijd is om goed na te denken over de persoonlijke details van een afscheidsceremonie? Of bent u bang dat u het allemaal niet goed kunt overzien door uw verdriet? De Van der Stappen uitvaartverzorger begeleidt u stap voor stap zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U zult zien dat er dan voldoende tijd is om rustig na te denken, herinneringen op te halen en emoties te delen om zo een mooi afscheid vorm te geven.

Persoonlijk en gepast afscheid

Uw herinneringen en emoties kunnen u op weg helpen bij de invulling van een persoonlijke afscheidsceremonie. Een bijzondere lijfspreuk, een pakkende fotopresentatie, die ene bloem, een door uw kleinkind voorgelezen gedicht, dat bijzondere liedje of lievelingsborreltje maken een uitvaart persoonlijk en gepast. Onze uitvaartverzorger helpt u graag op weg met ideeën en suggesties, zodat het afscheid echt persoonlijk en herkenbaar wordt. U houdt daarbij uiteraard zelf de regie in handen; wij dragen aan, u beslist.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.