Kisten en lijkwades

De keuze van een kist of lijkwade is niet meer zo snel gemaakt als vroeger. Het is een persoonlijke keuze geworden, die moet passen bij uw dierbare. Daarom bieden wij u een uitgebreide collectie kisten, van fineer tot de luxe massieve houtsoorten zoals eiken of beuken en een bijzonder aanbod van lijkwades van mooie natuurlijke materialen. Misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een milieuvriendelijke eco-kist. We kunnen de kist ook laten spuiten in een favoriete kleur of beschilderen met diverse afbeeldingen. Of gaat u liever zelf of met uw kinderen aan de slag voor de meest persoonlijke kist die u zich kunt wensen? Alles kan en we denken graag met u mee, zodat u echt de meest persoonlijke keuze kunt maken, passend bij uw dierbare.

Duurzame uitvaart met de 040-natuurkist

Als betrokken uitvaartverzorger nemen wij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een van de zaken die wij daarin belangrijk vinden, is het milieu. Vandaar dat wij ons graag inspannen om meer ‘natuurlijke uitvaarten’ mogelijk te maken. De speciaal ontwikkelde duurzame en lokale 040-natuurkist van Biesvelden helpt ons daarbij. 

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.