Kennisgeving van het overlijden

U kunt iedereen informeren door een rouwbrief te sturen en/of een rouwadvertentie te plaatsen in een dagblad. Hierin kunnen ook de details van de uitvaart worden vermeld.

Rouwdrukwerk

Het is mooi om iets persoonlijks toe te voegen aan de rouwbrief zoals een foto of een zin, die uw dierbare goed typeert. Maar we weten uit ervaring dat het ook best lastig kan zijn om de juiste tekst goed op papier te krijgen. Onze uitvaartverzorger kan u hierbij helpen met heel veel voorbeelden van rouwbrieven, gedachteniskaartjes en dankbetuigingen. Als u iets heel anders wilt, kan dat natuurlijk ook. Onze eigen ontwerpstudio staat tot uw beschikking om samen met u het meest persoonlijke ontwerp te maken dat u wenst. U kunt de rouwbrief per reguliere post en/of per e-mail verzenden.

Rouwadvertentie

Met een rouwadvertentie in een dag- of weekblad heeft u de meeste kans om iedereen te bereiken, die op de hoogte moet worden gesteld van het overlijden en de naderende uitvaart. Want hoe bereikt u anders alle mensen die u wilt informeren? Van een aantal heeft u misschien niet eens meer het juiste adres. En bent u eigenlijk wel bekend met iedereen die uw overleden dierbare kende? Onze uitvaartverzorger is op de hoogte van de tarieven van de dag- en weekbladen en u zult zien dat de kosten van een rouwadvertentie best meevallen, afhankelijk van uw keuze van dag- of weekblad, landelijk of regionaal.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT ¬†Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.