Wat zal 2016 ons brengen?

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen oud. De kruitdampen van het vuurwerk zijn opgetrokken, de meeste vuurwerkresten verwijderd. De goede voornemens beginnen alweer wat te benauwen of zijn inmiddels al verbannen naar een later moment. De bekende vraag dient zich weer aan of er nu wel wat gaat veranderen in dit nieuwe jaar.

Voorspellingen

Wereldwijd doen waarzeggers en paragnosten allerlei verschillende voorspellingen, zoals bij elk nieuw jaar. Ondanks alle oorlog en haat in de wereld zijn er gelukkig toch altijd weer mensen die ook nog positieve ontwikkelingen voorspellen in de nabije toekomst. Zo ook onze eigen politici. Als we hen mogen geloven, wordt 2016 een gunstig jaar, waarbij veel huishoudens er financieel op vooruit zullen gaan. Dat zou inderdaad een gunstige ontwikkeling zijn, waar hopelijk ook alle mensen die zorg nodig hebben van mee kunnen profiteren.

Ons leven

We wachten het maar af, alle ontwikkelingen en voorspellingen op internationaal en nationaal niveau. En ondertussen leven wij ons leven, met hopelijk veel mooie en positieve momenten die u mag beleven met uw dierbaren.

Onze wens

Wij wensen u van harte toe dat u in 2016 een gezond en gelukkig jaar tegemoet gaat, met al uw dierbaren in goede gezondheid in uw nabijheid. Wij hopen dan ook oprecht dat u geen afscheid hoeft te nemen van iemand die u dierbaar is. Mocht dit echter wel gebeuren, weet dan dat u op ons kunt rekenen. Samen met u verzorgen we het afscheid dat u wenst en waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dát is namelijk ons goede voornemen waar we gegarandeerd aan vasthouden: doorgaan met onze vertrouwde verzorging van persoonlijke en onvergetelijke uitvaarten, die u als nabestaande houvast geven voor de tijd daarna.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.