Uw houvast rondom de uitvaart

Uitvaartverzorging betekent voor ons veel meer dan alleen het organiseren van een uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat we er ook de dagen voor de uitvaart écht voor u zijn, in die mate waaraan u behoefte heeft. Zo kan het zijn dat onze uitvaartverzorger met de nabestaanden meedenkt over de invulling van de uitvaart terwijl een andere familie al precies weet hoe het afscheid eruit moet zien en daar geen verdere hulp bij nodig heeft. Bij elk afscheid past onze uitvaartverzorger zich moeiteloos aan naar aanleiding van de wensen en ondersteunt wanneer dat gewenst is.

Onze aanpak

Uit ervaring weten we dat er na een overlijden van een dierbare veel op u afkomt. In ons eerste gesprek proberen we al uw vragen te beantwoorden en de noodzakelijke beslissingen te nemen over o.a. locaties, verzorging en drukwerk. Omdat we graag helder zijn over de kosten, ontvangt u een begroting binnen 24 uur na dit gesprek. De dagen tot aan de uitvaart blijven we u zoveel als nodig bijstaan, adviseren en inspireren, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen

Aandacht voor u

Wij willen u zoveel mogelijk tot steun zijn in alle dagen vooraf aan de uitvaart. Dus niet alleen met pragmatische hulp maar ook door goed naar u te luisteren. Onze uitvaartverzorgers zijn allen zeer betrokken en meelevend en hebben oprechte interesse in uw verhalen en herinneringen. Als u hen zou vragen waarom ze ooit kozen voor uitvaartverzorging is het antwoord gegarandeerd dat ze iets willen betekenen voor anderen. Juist als u het meest kwetsbaar bent, zijn onze uitvaartverzorgers excellent in hun dienstverlening. Deze empathische en betrokken manier van werken resulteerde onlangs in hun toetreding tot het Register van Uitvaartverzorgers. Een objectieve waarborg van hun deskundigheid.

Een houvast

Wij zijn er trots op dat we u mogen bijstaan in een tijd van verdriet en gemis. We bieden u daarbij een houvast en samen verzorgen we een warm en persoonlijk afscheid, dat troost zal bieden bij de verwerking van uw verdriet.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.