Uitvaart anno 2018; persoonlijk en maatwerk

Iedereen is benieuwd wat 2018 zal gaan brengen. Wij hopen dat het een jaar wordt waarin uw wensen werkelijkheid worden, in goede gezondheid samen met de mensen die u lief zijn. 

Onze goede voornemens

Ook in 2018 zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij te staan na een onverhoopt overlijden van een dierbare. Dat doen we door u alle ruimte te bieden met o.a. deze mogelijkheden, die aansluiten op de trends van nu in de uitvaartbranche:

Keuzevrijheid voor maatwerk

Wilt u een afscheid dat past bij uw overleden dierbare? Op die locatie waar u zulke mooie herinneringen aan heeft? Met vervoer dat kenmerkend was voor uw dierbare? In een kist die mooi beschilderd is door de kinderen? Tegenwoordig is bijna alles mogelijk om een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Eigen inbreng en meer zelf doen

Wilt u een gedeelte van de uitvaart zelf invullen? U kunt bijvoorbeeld zelf teksten schrijven en voordragen, muziek maken, foto's presenteren, vervoer regelen, een samenzijn regelen of helpen bij het bloemstuk maken. Wij bieden u graag de ruimte om dat te doen wat u zelf wilt.

Duurzaamheid en groene uitvaart

Door onze deelname aan GreenLeave kunnen wij een duurzame uitvaart verzorgen met milieuvriendelijke producten, op een manier die zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Ook kunt u kiezen voor onze 040-Natuurkist, gemaakt van hout uit de regio dat toch gekapt moest worden.

Vasthouden wat u lief is...

Voor ons staat één ding vast. Afscheid nemen zal ook in 2018 beginnen bij het vasthouden aan dat wat u lief is. In welke vorm dan ook. Daar helpen wij u graag bij door samen op zoek te gaan naar persoonlijke aspecten binnen het afscheid, waarin u kunt laten zien wát u zo lief is van uw overleden dierbare. Mocht u onverhoopt worden geconfronteerd met een overlijden, weet dan dat wij u alle zorgen rondom het afscheid uit handen kunnen nemen, zoveel of weinig als u zelf wenst.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.