Ook persoonlijk in onze samenwerking met anderen

Veel mensen denken bij uitvaartverzorging aan de persoon bij een uitvaart die alles regelt. Dat klopt in grote lijnen wel, maar we doen nog zoveel meer. Ook de dagen voor de uitvaart kunt u op ons rekenen, met een luisterend oor en advies. We staan bekend om onze ervaring en professionele betrokkenheid, die veel verder gaat dan iedere uitvaart zo goed mogelijk te verzorgen. We werken namelijk ook nauw samen met diverse regionale partijen, die beroepsmatig ook met de dood in aanraking komen.

Vervoer op verzoek van politie

Bij niet natuurlijk overlijden neemt de politie de eerste maatregelen. Zoals het vervoer van de overledene naar een mortuarium als de overledene niet kan blijven op de plaats van overlijden. Dit vervoer vraagt om specialistische vakkennis en wij vinden het een eer dat wij het vertrouwen gekregen hebben om dit op basis van gebleken geschiktheid te mogen verzorgen.

Uitvaart van gemeentewege

Het komt ook voor dat er iemand overlijdt van wie er geen nabestaanden bekend zijn. Natuurlijk willen wij voor hen ook een waardig afscheid. Daarom werken we met diverse gemeenten samen en verzorgen we waar nodig een uitvaart van gemeentewege. Dit is een sober maar respectvol afscheid, in aanwezigheid van de uitvaartverzorger.

Politiemortuarium en andere dienstverleners

Wij staan professionele organisaties en dienstverleners bij. Zo beheren wij het regionale politiemortuarium in Eindhoven, waar we overledenen verzorgen bij wie een vermoeden bestaat van een niet natuurlijke dood. We werken ook nauw samen met GGD, COA en ProRail.

Voorlichting

Wij vinden het heel belangrijk om mensen zo goed mogelijk voor te lichten. We verzorgen regelmatig kosteloos voorlichtingen en lezingen voor organisaties en particulieren over bijvoorbeeld postmortale zorg, uitvaartwensen en de diverse mogelijkheden rondom afscheid. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Altijd persoonlijk en met respect

We zijn dus actief op vele gebieden. Daarbij werken we altijd met zorg en integriteit. Met meer dan 90 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij moeten handelen in elke situatie, maar blijven ons bewust van de impact van een overlijden. We vergeten niet dat we met én voor mensen werken. Altijd persoonlijk en met respect dus.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.