Meer dan 90 jaar ervaring!

In 1925 begon J.P. van der Stappen oftewel 'Jan den Tel' op 12 april zijn bedrijf aan de Sluisstraat in Geldrop. Door de jaren heen kon Van der Stappen zijn bedrijf verder ontwikkelen en groeide het uit tot de professionele en betrokken uitvaartorganisatie die het nu is.

Een persoonlijke uitvaart

Tijdens al die jaren in de uitvaartverzorging hebben we steeds weer ervaren hoe belangrijk een persoonlijke uitvaart is. Door de juiste keuze van o.a. muziek, teksten, bloemen en locatie kunt u een uitvaart personaliseren. Door de liefdevolle sfeer die hierdoor ontstaat en het medeleven van belangstellenden kan een uitvaart, ondanks het verdriet, een mooie herinnering worden. Deze herinnering kan u nadien helpen bij de verwerking van uw verdriet.

In eigen beheer

Omdat wij er zeker van willen zijn dat alle diensten op tijd, professioneel en kwalitatief hoogwaardig worden ingevuld, zijn wij door de jaren heen steeds meer in eigen beheer gaan doen. Zo hebben we al vele jaren een eigen drukkerij en beschikken we over een uitgebreid wagenpark met diverse kleuren rouwauto’s. Wij vinden het ook belangrijk dat wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct telefonisch bereikbaar zijn, zonder tussenkomst van een callcenter. De lijntjes blijven zo kort en onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en gemaakte afspraken.

Lokale betrokkenheid

Omdat wij van toegevoegde waarde willen zijn voor nabestaanden vinden wij lokale betrokkenheid heel belangrijk. Wij werken vanuit meerdere vestigingen in Zuidoost Brabant. Onze plaatselijke uitvaartverzorgers kennen de lokale gebruiken en de omgeving als geen ander en kunnen goed adviseren over passende mogelijkheden. Door onze werkwijze met diverse diensten in eigen beheer kunnen we u meer bieden dan een kleine organisatie, terwijl u toch op een persoonlijke manier wordt geholpen door onze lokale uitvaartverzorger met een klein hecht team ter ondersteuning.

Welkom!

U bent van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We informeren u graag over de hedendaagse mogelijkheden en over onze betrokken dienstverlening.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.