Lichtpuntje in deze donkere dagen

Terwijl de wereld om ons heen steeds grimmiger en gevaarlijker wordt, maken wij ons langzaam op voor de naderende feestdagen. Tijd om terug te blikken en vooruit te kijken, in afwachting van het nieuwe jaar.

De wereld in brand

2015 was een veelbewogen jaar, waarin de wereld geen rust meer kende. Veelbesproken gevechtsvliegtuigen in de lucht in verre landen, waarvan de consequenties ons ook raken. Eindeloze stromen van mensen op de vlucht voor de verschrikkingen in hun land. Demonstraties van burgers die hen welkom heetten of juist de toegang tot hun land, stad of dorp wilden ontzeggen. Bomaanslagen, preventieve ontruimingen, een belegerde hoofdstad en een neergehaald gevechtsvliegtuig, wat de spanning nog meer doet toenemen. De wereld staat in brand. En wij maken ons op voor de feestdagen tijdens deze zeer donkere dagen.

Feestdagen

Het klinkt wellicht vreemd maar deze dagen komen volgens ons als geroepen. Hopelijk kan de sfeer van Kerst onze gedachten even verzetten, ons hart weer enigszins verwarmen en ons saamhorigheidsgevoel vergroten. Samen met onze geliefden in alle rust stilstaan bij alles wat ons raakt, in een sfeer van licht en warmte.

Medeleven

Als nabestaande voelt u tijdens deze dagen de schrijnende pijn van het grote gemis van uw dierbare misschien nog wel meer. Wij hopen van harte dat het medeleven dat u mocht ervaren tijdens het afscheid nog altijd voortduurt. Aandacht en medeleven kunnen u houvast geven bij de verwerking van uw verdriet, waardoor de pijn van het verlies en gemis gaandeweg kan worden overvleugeld door mooie, hartverwarmende herinneringen.

Lichtpuntje in donkere dagen

Wij wensen dat uw feestdagen met uw geliefden een lichtpuntje mogen zijn in deze donkere dagen, die u warmte en troost bieden. Een lichtpuntje dat zal aanwakkeren tot een vredesvuur, waaraan steeds meer mensen zich kunnen warmen, in een wereld waar verdraagzaamheid en vrede de toon zetten. Wij wensen u van harte vredige feestdagen toe.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.