Een uitvaart waar muziek in zit

Muziek speelt vaak een belangrijke rol bij een afscheidsceremonie. De favoriete muziek van de overledene, uw eigen gevoelens verwoord door muziek; niet voor niets wordt muziek ook wel de taal van de emotie genoemd. Het maakt de uitvaart persoonlijk. Een mooie songtekst zet de gasten aan tot denken of laat hen mijmeren over mooie herinneringen. Muziek kan daarnaast ook een rode draad vormen, die alle sprekers en rituelen met elkaar verbindt. Weet u ook al welke muziek er gespeeld dient te worden op uw uitvaart straks? En nog belangrijker, weten uw partner, familie of vrienden dat ook? Het is wel verstandig uw keuze vast te leggen zodat u zeker weet dat uw nabestaanden straks kunnen handelen naar uw wensen. Ons document 'Mijn uitvaartwensen', wat u gratis kunt downloaden, kan u daar prima bij helpen.

De Uitvaartmuziek top 20

Wij verzorgen ook veel uitvaarten waar de muziekkeuze niet vooraf is gemaakt. Soms was de overledene overtuigd fan van een bepaalde zanger en is de keuze gemakkelijk. Een andere keer is er geen enkele voorkeur en weten de nabestaanden echt niet wat te kiezen. In dat geval biedt onze Uitvaartmuziek top 20 in Engels of Nederlands mogelijk uitkomst. Dit is een speciaal door ons samengesteld overzicht, ter inspiratie, van de meest gespeelde muziekstukken tijdens uitvaartceremonies. Van Andrea Bocelli's 'Time to say goodbye' tot 'Het water' door Marco Borsato. Het is ook mogelijk om voor live muziek te kiezen. Wij kunnen u helpen en de boekingen verzorgen van optredens die passen bij de persoonlijke uitvaart die u voor ogen heeft.

Regie

Het aantal muziekstukken dat u tijdens de afscheidsceremonie wilt afspelen of laten spelen, bepaalt u zelf. U mag ook zelf bepalen wanneer u wat wilt laten horen. Mocht u dat lastig vinden, dan kan uw uitvaartverzorger u hierin ondersteunen. Wij verzorgen graag namens u de regie van een persoonlijke uitvaart, met passende muziek die de door u gewenste sfeer schept.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.