Een einde is ook een begin.

Het einde van het jaar is alweer in zicht! Ook dit keer zullen de meesten van ons het nieuwe jaar instappen vol goede voornemens. Mocht een van je voornemens zijn om te gaan voor uitdagend werk waarin je bovenal betekenisvol bent voor anderen, denk dan eens aan de uitvaartzorg! Werk waarin je constant persoonlijk bezig bent met mensen en in korte tijd vaak een mooie band opbouwt met hen. Werken in een fijn team, waarin je creatieve vrijheid krijgt om mee te denken met de nabestaanden over alle passende mogelijkheden. En werk waarin overzicht en alles tot in detail uitvoeren belangrijk is, zodat elk afscheid naar wens verloopt!

Hoe mooi het is...

Als iemand weet hoe mooi ons werk is, is het Inge, coördinator van ons uitvaartbureau. Zij heeft dagelijks van doen met elk afscheid dat we verzorgen en zegt er het volgende over: “In moeilijke tijden staan wij mensen bij en proberen hen geheel te ontzorgen bij de uitvaart van hun dierbare, zodat ze zich kunnen richten op de inhoud van het afscheid en op hun emoties. Het is heel mooi om hieraan te mogen bijdragen en wij vinden uitvaartzorg dan ook het dankbaarste werk dat er is!”

Natuurlijk kan het ook best zwaar zijn, omdat je meestal te maken hebt met verdrietige nabestaanden. Krijg je daar nooit last van? “Ik werk gelukkig in een heel fijn team waardoor ik altijd op mijn collega’s terug kan vallen als ik een zware dag heb gehad. En dat is fijn, erover kunnen praten met mensen die dat gevoel ook kennen,” aldus onze algemeen medewerker en thanatopracteur Johan.

Begin nu alvast met je eerste goede voornemen!

Mooie contacten en interessant en afwisselend werk dus, dat er echt toe doet! Voel jij daar ook wel wat voor? Dan kan je mogelijk bij ons terecht, een lokaal betrokken uitvaartverzorger met jarenlange ervaring. Wij verzorgen alles in eigen huis, vanaf de melding van overlijden tot en met de uitvaart. Spreekt jou dat wel aan? Kijk dan op www.vdstappen.nl/vacatures of bel ons op 040 2861383 want we hebben mogelijk ook een vacature die bij jou past. Dat zou toch een prachtig begin zijn van het nieuwe jaar!


Wij wensen je alvast een gezond en liefdevol nieuw jaar, waarin al jouw mooie voornemens werkelijkheid worden!

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.