Diverse herdenkingen rondom Allerzielen

Rondom Allerzielen op 2 november a.s. worden er door diverse partijen verschillende herdenkingsactiviteiten georganiseerd. Zo verzorgt de Katholieke kerk diverse herdenkingsdiensten voor alle overledenen. In een aantal parochies ontvangen de nabestaanden de herdenkingskruisjes, die eerder dat jaar tijdens de uitvaart achterin de kerk zijn geplaatst. Veel nabestaanden bezoeken op deze dag ook kerkhoven, uitstrooi- en gedenkplaatsen om hun geliefden te herdenken en een kaarsje te branden of bloemen te brengen. In voorbereiding op Allerzielen organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging de komende weken een aantal sfeervolle, niet religie gebonden activiteiten voor alle nabestaanden en andere geïnteresseerden.

Herinneringsconcert 'Op het ritme van het leven'

We beginnen onze herdenkingsactiviteiten met ons hoog gewaardeerde jaarlijkse herinneringsconcert, dat op zondag 18 oktober plaatsvindt om 14.00 uur in de H. Brigidakerk in het centrum van Geldrop. Het thema van dit jaar is 'Op het ritme van het leven'. Met het noemen van de namen van de dierbare overledenen van het afgelopen jaar, het luisteren naar sfeervolle muziek, mooie teksten en persoonlijke overdenkingen zullen we tijdens het concert in gedachten bij onze overleden dierbaren zijn.

Persoonlijke uitnodiging

Ons herinneringsconcert wordt altijd zeer gewaardeerd door de aanwezigen en de opkomst van genodigden is hoog. De nabestaanden die het afgelopen jaar een dierbare hebben verloren voor wie wij de uitvaart mochten verzorgen, worden persoonlijk door ons uitgenodigd voor dit sfeervolle, onvergetelijke herinneringsconcert.

Herdenken op begraafplaatsen

Tijdens het weekend voorafgaand aan Allerzielen herdenken we op zaterdag 31 oktober tussen 19 en 21 uur onze dierbare overledenen op de Algemene Begraafplaats aan de Grootschoterweg te Budel tijdens Allerzielen Allicht. Op zondag 1 november tussen 13.30 en 16.30 uur herdenken we onze dierbare overledenen op Begraafplaats 't Zand aan de Aragorn te Geldrop. U bent van harte uitgenodigd om hier samen met ons uw dierbaren te herdenken en te gedenken.

Herdenken houdt de herinnering levend

Veel nabestaanden vinden het fijn en waardevol om samen te herdenken. In alle rust in gedachten bij dierbaren te zijn waarbij bepaalde geliefde momenten worden teruggehaald; die speciale blik of lieve lach, de glinsterende pretoogjes... Hierdoor blijft uw dierbare dichtbij, voor altijd in uw herinnering.

Houvast

Met de volgende woorden in gedachten streven we er ernaar u met onze herdenkingsactiviteiten een beetje houvast te bieden bij de verwerking van uw verdriet.

“Verwerken is nooit vergeten!

Wel anders leren vasthouden:

in uw herinnering

in plaats van

in de werkelijkheid.”

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.