Op zondag 12 mei is het weer Moederdag, de dag waarop iedereen graag moeder weer even extra in het zonnetje zet. Maar wat als moeder er niet meer is? Ook dan zouden veel mensen hun moeder nog zo graag willen bezoeken en bijvoorbeeld een bloemetje brengen. Zoals ieder jaar bieden Van der Stappen uitvaartverzorging en Begraafplaats ’t Zand in Geldrop iedereen, die daar behoefte aan heeft, de mogelijkheid deze dag tussen 10.00 en 14.00 uur hun moeder en andere dierbaren te gedenken op een bijzondere wijze.

Op zaterdag 11 mei zijn de vrijwilligers van Begraafplaats ’t Zand aanwezig om mensen te ondersteunen bij het onderhoud van het graf van hun dierbare. Zoals al enkele jaren traditie zijn de medewerkers van Van der Stappen uitvaartverzorging en Begraafplaats ’t Zand op zondag 12 mei tussen 10.00 en 14.00 uur dan aanwezig om iedereen, die daar behoefte aan heeft, de mogelijkheid te bieden moeder en andere dierbaren op een bijzondere wijze te gedenken.

Begraafplaats ’t Zand staat dit weekend in het teken van Moederdag en is voor iedereen beide dagen geopend. Monique van Heesch-Toirkens en Gert-Jan Hendrikx, beiden uitvaartverzorger bij Van der Stappen uitvaartverzorging, vertellen enthousiast over deze bijzonder dag. “Al enkele jaren zijn wij op deze speciale dag op de begraafplaats aanwezig om de mensen te ontvangen met een kopje koffie, een bloemetje en vaak ook een luisterend oor. Uit de reacties van de vele bezoekers blijkt dat deze kleine attentie erg gewaardeerd wordt. Dit jaar zijn de medewerkers van de begraafplaats al op zaterdag aanwezig om de mensen te ondersteunen bij het ‘opknappen’ van het graf van hun dierbare. Zeker in deze tijd, waar mensen steeds ouder worden en er vaker alleen voor komen staan, is zo’n steuntje in de rug een mooi initiatief van deze enthousiaste medewerkers. Zo bieden we niet alleen een kopje koffie aan, maar ook een praktische helpende hand om moeder te gedenken”.
Moederdagactiviteit, zondag 12 mei van 10.00 tot 14.00 uur op Begraafplaats ’t Zand, aan de Aragorn te Geldrop. 

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.