Herinneringsconcert voor nabestaanden in de H. Clemenskerk

Het overlijden van een dierbare naaste
is een ingrijpende gebeurtenis.
Elk verlies is anders, wordt verschillend beleefd.
Soms komt het verlies onverwacht,
soms hield je er al voorzichtig rekening mee.
Altijd geeft het verdriet.
Samenzijn met anderen kan helpen
om de draad van het leven weer op te pakken.
Het herinneringsconcert biedt de gelegenheid
om samen te herinneren en samen te delen...

Tijdens het concert in de H. Clemenskerk wordt er voor iedere overleden dierbare een kaars ontstoken. Verbonden in dat licht worden de overleden dierbaren herdacht door het noemen van hun naam. Daarnaast zullen verschillende sprekers woorden van bemoediging en troost uitspreken.

Van der Stappen uitvaartverzorging en Yarden hebben respect, aandacht en zorg hoog in het vaandel staan, niet alleen rondom de uitvaart maar ook tijdens het rouwproces van de nabestaanden. Daarom organiseren wij zondag 28 oktober a.s. in de H. Brigidakerk te Geldrop een herinneringsconcert. Het concert is bestemd voor eenieder die een dierbare heeft verloren. Er zal sfeervolle muziek klinken en er zullen woorden van bemoediging en hoop worden uitgesproken. De namen van de overledenen worden tijdens het herinneringsconcert genoemd en op een beeldscherm getoond en vormen het hart van dit concert.

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent om deze avond bij te wonen, kunt u zich tot 19 oktober a.s. aanmelden tijdens kantooruren bij Van der Stappen uitvaartverzorging op telefoonnummer 040 286 1383. Daarbij vragen we u met hoeveel personen we u mogen verwachten. Ook kunt u dan aangeven of u de naam van uw dierbare wilt laten noemen tijdens de bijeenkomst. Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.