• Uitstekende dienstverlening

  Uitstekende dienstverlening, een dik verdiende 10! Kortom heel geslaagd, hartelijk dank voor alles!

 • Respectvol

  Ik ben zeer tevreden. Er is respectvol omgegaan met ons, het verdriet is er wel maar dat kunt u niet wegnemen.

 • Prima begeleiding!

  We zouden zo weer Van der Stappen in de arm nemen met deze begeleiding door Thijs!

 • Een echte steun.

  We zijn zeer tevreden. Alle complimenten vooral naar Thijs! Hij was echt een steun!

 • Zuinig op zijn!

  Langs deze weg wil ik toch even een extra groot compliment maken aan uw uitvaartverzorger Thijs. Hij verstaat zijn vak als geen ander, hij voelt feilloos aan wanneer hij de nabestaanden terzijde moet staan met hulp en wanneer zich terug te trekken. Hij geeft prima suggesties en neemt werk uit handen, komt zijn afspraken na en is stipt. Deze stiptheid geldt trouwens overigens voor alle mensen van Van der stappen waar we mee te maken hebben gehad. En steeds werd onze overleden dierbare in het middelpunt geplaatst. Het meedenken van Thijs werd door ons zeer op prijs gesteld, ook wijzigingen op het allerlaatste moment waren voor hem geen enkel probleem. Deze uitvaartverzorger is voor Van der Stappen een zeer belangrijke en gewaardeerde kracht, waar jullie extra zuinig op moeten zijn. Zo zijn er niet veel. Nogmaals dank!

 • Mooiste uitvaart

  Ik kan ook namens mijn familie zeggen dat een mooiere uitvaart niet mogelijk was. Mijn complimenten gaan uit naar Thijs.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.