• Heel tevreden!

  Heel tevreden! Verschillende keren met van der Stappen een uitvaart gehad.
  Wij hebben ons gesteund gevoeld door de begeleiding van uw uitvaartverzorger Gert-Jan.

 • Rust

  Uitvaartverzorger straalde een enorme ruist uit, wat bij ons erg prettig overkwam. Hij verdient een grote pluim!!!

 • Dank u wel!

  Ik ben erg dankbaar en tevreden over de zorg en uitvoering rondom het overlijden van mijn vader. De uitvaartverzorger was echt heel goed in meedenken, adviseren en begeleiden. Dank u wel!

 • Uitstekende begeleiding

  Via deze weg willen wij Gert-Jan heel erg bedanken voor zijn uitstekende begeleiding en zorg welke heeft geleidt tot deze zeer persoonlijke en mooie crematie. Dank namens de gehele familie.

 • Vakwerk!

  Buitengewoon tevreden. De rust die de uitvaartverzorger uitstraalt maakt het verwerken gemakkelijker. Vakwerk.

 • Dank voor jullie steun!!

  Wij waren allemaal zeer tevreden over de manier waarop wij afscheid hebben kunnen nemen van ons vader. Met name de manier waarop Gert-Jan ons geholpen heeft, de verzorging en het gebruik van de 24-uurs kamer hebben ons daar erg bij geholpen.

  Compliment aan Johan en Lidewij, voor de manier waarop en het respect waarmee ze ons vader hebben opgebaard. Ook aan Mia, Sandra en Leendert een pluim voor de verzorging!

  Ieder afscheid doet pijn, echter de sfeer en de manier waarop dit alles door jullie is ingevuld, inclusief chauffeur Hans, hebben ons gesteund in deze moeilijke tijd!


 • Louter rust!

  Zeer geachte directie,
  Onlangs hebben wij afscheid genomen van onze moeder. Juist door de geweldige hulp van uw uitvaartverzorger Gert-Jan is dit afscheid meer dan waardig en plezierig verlopen. Tot in de puntjes heeft hij alles verzorgd en was er steeds weer een adequate reactie. Wij willen hem hiervoor nogmaals hartelijk danken. Zo ook uw andere collega’s, de verzorging van de overledene, degene die het vervoer hebben geregeld. Louter rust is het gevoel wat ons gegeven werd!
  Deze professionaliteit gaf ons de mogelijkheid het vertrouwen te hebben dat alles in goede banen zou verlopen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.