Overzicht van onze activiteiten

Herinneringsconcert "De kracht van kleur"zondag 5 november 2017

Op zondag 5 november a.s. verzorgen wij ons jaarlijkse Herinneringsconcert met dit jaar als thema 'De kracht van kleur'.

H. Bridigakerk, Nieuwendijk 2, Geldrop

Aanvang 14:00, ontvangst vanaf 13:30

Er zijn geen kosten aan verbonden

Het overlijden van een dierbare naaste is een ingrijpende gebeurtenis. Elk verlies is anders, wordt verschillend beleefd. Soms komt het verlies onverwacht, soms hield je er al voorzichtig rekening mee. Altijd geeft het verdriet. Samenzijn met anderen kan helpen om de draad van het leven weer op te pakken. Het herinneringsconcert biedt de gelegenheid om samen te herinneren en samen te delen.

Van der Stappen uitvaartverzorging en Yarden hebben respect, aandacht en zorg hoog in het vaandel staan, niet alleen rondom de uitvaart maar ook tijdens het rouwproces van de nabestaanden. Daarom organiseren wij ons herinneringsconcert, bestemd voor eenieder die een dierbare heeft verloren, voor wie wij de uitvaart mochten verzorgen. Er zal sfeervolle muziek klinken en er zullen woorden van bemoediging en hoop worden uitgesproken. De namen van de overledenen worden tijdens het herinneringsconcert op een beeldscherm getoond en vormen het hart van dit concert.

Als nabestaande van een dierbare voor wie wij de uitvaart mochten verzorgen in het afgelopen jaar, ontvangt u een persoonlijke uitnodiging.


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.