Overzicht van onze activiteiten

Allerzielen Valkenswaardzaterdag 28 oktober 2017

In samenwerking met de gemeente Valkenswaard organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging Allerzielen Allicht. Deze herdenking is bedoeld voor iedereen die een dierbare heeft verloren.

Begraafplaats Eikenhof aan de Sil te in Valkenswaard

Aanvang 17:30, ontvangst vanaf 17:30

Er zijn geen kosten aan verbonden, aanmelden niet nodig.

Allerzielen Valkenswaard

In samenwerking met de gemeente Valkenswaard organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging 'Allerzielen Allicht' op zaterdag 28 oktober a.s. tussen 17.30 en 19.30 uur op Begraafplaats Eikenhof in Valkenswaard. Pastoor Felie Spooren zal van 17.30 tot 18.30 uur aanwezig zijn om het graf van uw dierbare te zegen, indien u dat wenst.

Licht

We ontvangen u met een lekker kopje koffie en thee. Ook zorgen we voor sfeervolle muziek. Samen met u willen we de graven en bijzondere plaatsen op de begraafplaats in het licht zetten. Daarom vragen we u ook een kaars of ander lichtje mee te brengen. 

Welkom

U bent van harte welkom om samen met ons licht te brengen en alle overleden dierbaren te herdenken, ook als er geen dierbare van u begraven ligt op Begraafplaats Eikenhof. Aanmelden is niet nodig. U kunt hier nog meer over lezen in het persbericht.


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.