Overzicht van onze activiteiten

Maak je eigen krachtstokwoensdag 29 november 2017

Kinderen met ‘verliespijn’ in hun hart kunnen bij Van der Stappen in Geldrop een speciale herinnering maken om zichzelf kracht te geven om met hun verlies om te gaan.

Van der Stappen uitvaartverzorging, Spaarpot Oost 2, 5667 KT Geldrop

Aanvang 13:30, ontvangst vanaf 13:30

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Kinderen met ‘verliespijn’ in hun hart kunnen bij Van der Stappen uitvaartverzorging in Geldrop een speciale herinnering maken, om zichzelf kracht te geven om met hun verlies om te gaan. Dat kan zijn omdat hun vader, moeder, broer, zus, opa, oma of een vriendje is doodgegaan. Het kan ook zijn dat er iemand ernstig ziek is of dat hun ouders gescheiden zijn. Of heel iets anders waardoor hun hart pijn heeft. De middag is bedoeld voor kinderen van circa 6 tot 12 jaar. Er is plaats voor tien kinderen.

Professionele begeleiding

Gedurende de middag is er ook ruimte voor het verhaal, als kinderen dit willen delen. De bijeenkomst wordt professioneel begeleid door Jeanne van Mierlo, verlies- en rouwtherapeut bij BrightBlue Coaching & Training en Monique van Heesch-Toirkens, uitvaartverzorgster bij Van der Stappen uitvaartverzorging.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier dat hieronder staat. 
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.